August 10, 2020
Uncategorized

De wens & de vaders pdf

De wens & de vaders  pdf

Title: De wens & de vaders pdf

Author: Sara Coster

Genre: 

Pages: 240 pages

De wens & de vaders pdf

Sara is kampioen lijstjes maken, kan inparkeren als een man en heeft massa’s vrienden, maar mist nog een prins op een witte bakfiets – met kroost. Op haar vijfendertigste gaat ze op zoek naar een manier om dat alsnog voor elkaar te krijgen. Inschrijving op een datingsite levert hilarische avonturen op, maar geen vader voor haar kinderen. Sara gooit het roer om en zet haar zinnen op een homo met kinderwens om mee te co-ouderen. Er volgen bizarre en serieuze ontmoetingen die tot niets leiden – totdat ze Simon en Luca tegenkomt.,De wens en de vaders is het waar gebeurde, sprankelende en vol vaart en humor geschreven verslag van de zoektocht van een vrouw naar geluk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *